Financieel nieuws, zakelijk nieuws en meer...

Zakelijk

Een goed gebouwde Magento 2 webshop biedt vele voordelen

Magento is een van de beste e-commerce platforms, dat elk bedrijf helpt om hun online winkel te verrijken tegen een concurrerende prijs. In de afgelopen jaren is de groei van het Magento platform enorm geweest en inmiddels is de vernieuwde versie Magento 2 beschikbaar voor iedereen. Met de high-performance functies, rijke schaalbaarheid opties en de mogelijke support, is het logisch om te zeggen dat Magento de beste optie is die je zou kunnen kiezen als je jouw verkopen en klanttevredenheid wilt verhogen. Hier zijn er nog meer redenen waarom Magento 2 zowel handig als onmisbaar is.

Wat kan de Magento 2?

Het Magento 2 platform maakt het mogelijk om meerdere webshops te creëren en alles te beheren vanuit één administratief paneel, wat veel tijd en moeite bespaart en ook de verkoop verbetert. Het onderstaande kan je verwachten van het Magento 2 b2c platform:

  • Gebruiksvriendelijke aanpak
  • Per beheerdersaccount kan slechts één persoon worden aangemeld
  • Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun site op draagbare apparaten te bezoeken en bewerken
  • Verbeterde productsectie om die hoge verwachtingen van de klant te handhaven
  • Verbeterde betalingsmogelijkheden en SEO functies
  • De aanwezigheid van een heleboel ingebouwde functies als valuta, talen, kortingen, rapporten, sjablonen etc., waarmee je de structuur zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken.

Magento webshop bouwen?

Wil je jouw Magento webshop laten bouwen? Het selecteren van een goede Magento 2 ontwikkelaar is niet altijd makkelijk. Het succes van jouw hele bedrijf staat op spel als je het aan een slechte ontwikkelaar overlaat. Doe het goed door een ontwikkelaar te kiezen die in staat is om Magento 2 sites te ontwikkelen, waarbij het verkeer omgezet kan worden in klanten. Idealiter kies je voor een ontwikkelaar die gecertificeerd is in Magento 2. Naast betrouwbare reviews is een Magento 2-certificering het meest concrete bewijs dat de ontwikkelaar in kwestie zijn/haar weg kent in Magento 2. Iets om op te letten dus!

Conclusie

Magento is het meest effectieve platform voor het creëren van een online winkel. Het wordt geleverd met vele functies, waarvan elke onderneming zal profiteren. Van kleine startups tot grootschalige ondernemingen, Magento 2 is de ultieme e-commerce winkel. Zoals eerder gezegd, doe het goed door een gecertificeerde ontwikkelaar in te huren voor de bouw van jouw Magento webwinkel. Een nieuw platform leren kan ontmoedigend zijn en lijkt misschien een enorme opgave, maar daarom zijn er experts om je te helpen.